Santé Fysiotherapie Nieuwegein Blokhoeve voorzijde

Het team van Santé Fysiotherapie Nieuwegein bestaat uit fysiotherapeuten die naast hun basisopleiding aanvullende opleidingen hebben gevolgd zodat zij ook manuele therapie, handtherapie, sportrevalidatie, dry-needling en (sport)massage kunnen verzorgen.

Missie

Santé Fysiotherapie is er voor alle mensen met een gezondheidsprobleem en heeft als doelstelling haar patiënten zo te begeleiden dat klachten zullen afnemen en kwaliteit van leven zal toenemen. Hierbij staat een combinatie van behandelen en bewegen centraal. Samen met u werken we aan een effectief herstel.

Kennismaken met onze therapeuten

Sante Fysiotherapie Blokhoeve Nieuwegein team

Naam: Jean-Paul van Doorn (Big: 99033484904)
Specialisaties: algemeen fysiotherapeut, dry-needling & dierfysio

Jean-Paul studeerde in 1990 af als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Voordat hij zijn eigen praktijk startte, werkte hij onder andere in Duitsland en in een grote sportrevalidatiepraktijk in Amsterdam. Hij is betrokken (geweest) bij diverse sportverenigingen in Nieuwegein, waaronder voetbalvereniging JSV, volleybalvereniging Vrevok en handbalvereniging Nieuwegein.

Naam: Edwin van de Velden (Big: 39066692104) 
Specialisaties: algemeen fysiotherapeut, manueel therapeut, handtherapie & sportrevalidatie

Edwin studeerde in 2006 af als fysiotherapeut aan Hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein. Daarna heeft hij zijn kennis als fysiotherapeut uitgebreid door de opleidingen manuele therapie, sportrevalidatie, handtherapie en echografie te volgen. Naast voetbal en tennis is Edwin altijd een fanatieke handballer geweest. In zijn vrije tijd doet hij nu aan wielrennen, mountainbiken, hardlopen en Crossfit.

Afspraak maken

Wil je kennismaken met onze therapeuten? Neem dan contact op met Santé Fysiotherapie Nieuwegein.

Contact Sante Fysiotherapie Nieuwegein

030-2082008 of direct online een afspraak maken